Torsdag d. 6. december kl. 14.00 til 19.00 afholder vi en event, hvor der er fokus på pladespillere og vi får besøg af Bent fra Medlyd, der er den danske Rega importør.

Det her er en event, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og du får mulighed for at lytte på et udvalg af pladespillere fra 2.500,- til ca. 30.000,-.

Bent fra Rega vil præsentere et udvalg af deres pladespillere og du vil være blandt de første til at opleve den helt nye Rega Planar 8 (vist på foto), som er en pladespiller i absolut topklasse. What Hifi har netop givet den topkarakteren 5 stjerner i en test og skrev bl.a.:

“Clever engineering helps the Planar 8 set sky-high standards at this price. We haven’t heard a better sounding alternative”

Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har gennem de sidste 30 år samlet en masse tips og tricks, som vi gerne vil give videre til dig.

Kig ind torsdag d. 6. december mellem kl. 14.00 og 19.00 og få en snak og et lyt på nogle af markedets bedste pladespillere.