Åbent Hus med fokus på Loewe OLED TV

Torsdag d. 4. oktober kl. 12-19  holder vi Åbent Hus med fokus på Loewe OLED TV. Kom ind og forkæl dine sanser og få en snak med vores Loewe eksperter, som står klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi har besøg af Michael Brandi fra Loewe Danmark, som vil fortælle om de seneste nyheder fra Loewe.

OLED teknologien sikrer knivskarpe billeder og strålende farver, og med den nye Loewe brugerflade sker betjeningen enkelt og intuitivt. Alle Loewe’s OLED modeller har enten indbygget harddiskoptager eller mulighed for USB-optagelse.

Netop nu fejrer Loewe 95 års jubilæum med en kampagne, hvor du får op til 5.000,- kr. for dit gamle TV når du køber et Loewe OLED TV. Læs mere om de enkelte modeller og priser på dette link.

.

Loewe OLED. Magiske billeder

OLED fremstår lys og lækker med den ultra-flade skærm på kun 4,9 mm, hvilket gør den tyndere end de fleste smartphones. OLED-teknologien giver fascinerende billeder. En krystalklar farveeksplosion og Ultra HD opløsning.

Loewe Soundbar. Fantastisk lyd

Loewe OLED TV har indbygget soundbar med minimum 80 watt forstærker og mindst 6 indbyggede højttalere. Det betyder, at du tydeligt hører dialogen og stuen bliver fyldt med fantastisk lyd.

Loewe app’s. En verden af streaming

Med de indbyggede app’s får du mulighed for at abonnere på nogle af de mest populare streaming services, som f.eks. Netflix, YouTube, BBC iPlayer, Amazon Video og TIDAL, som giver adgang til mere end 40 millioner musiknumre.

.

Loewe opfandt TV´et

Gennem mere end 80 år har Loewe genopfundet TV´et, og holdt sit løfte om  “Made in Germany”. Udviklings-, produktions- og serviceafdelingerne er stadig placeret i Kronach (Bayern). Loewe TV er designet til at holde og til at være energieffektive. Med modulær teknologi, kvalitetsmaterialer, præcist håndværk, regelmæssige softwareopdateringer og ikke mindst tidløse designs garanteres du bæredygtige produkter, som du vil få glæde af i mange år.

Læs mere om vores Loewe TV-modeller og priser her