Bedre LYD til dit TV

Ønsker du at forbedre din oplevelse, når du ser film, sport eller gamer på dit TV? Så læs videre, for vi har nogle spændende lydløsninger, der vil løfte din oplevelse til nye højder i forhold til de indbyggede højttalere på dit TV eller en soundbar, der ikke lever op til dine forventninger.

En kvalitets lydløsning til dit TV giver ikke kun en forbedret oplevelse med film, sport og gaming, men også en løsning, der kan streame din musik i ægte hifi-kvalitet. Derved skaber vi en integreret løsning til glæde for hele familien.

Med mere end 30 års erfaring hos Scala Hifi forstår vi, at hver kunde er unik. Vores tilgang er at skabe skræddersyede løsninger, der passer perfekt ind i din indretning, uanset om du foretrækker en synlig eller skjult installation.

Mange af vores lydløsninger kan opgraderes i fremtiden og indeholder avanceret digital rumkorrektion, der muliggør 100% optimering af lyden til akustikken i din stue.

Vi har opdelt vores lydløsninger i tre forskellige kategorier:

.

1. Lyd indbygget i Clic eller Unnu møbler

Clic- og Unnu-møblerne åbner døren til en verden af muligheder. Vælg mellem forskellige bredder, dybder, højder og farver for at skabe den ideelle kombination, der harmonerer perfekt med din indretning. Møblerne kan enten have åbne rum, stoflåger (hvor lyden spiller igennem), trælåger eller skuffer. Clic- og Unnu-møbler kan enten hænge på væggen eller placeres på stands for den perfekte integration i dit hjem.

I Clic- og Unnu-møblerne kan vi integrere højttalere, kabler og elektronik, så det eneste, du ser, er den møbelløsning, du har valgt. Dette giver dig en elegant løsning, hvor du kan vælge mellem vores forskellige kvalitetshøjttalere til indbygning og opnå præcis den lydkvalitet, du ønsker.

Herunder er vist et par fotos med lyd integreret i Clic møbler, men hvis du scroller længere ned på siden viser vi flere eksempler.

Læs mere om Clic-møblerne her og Unnu-møblerne her.

2. Soundbarer

Traditionelle soundbarer skuffer ofte, og du har måske allerede stiftet bekendtskab med nogle, der ikke helt lever op til forventningerne. Vi har oplevet det samme. Men lad os introducere dig for System Audio Silverbar – en dansk soundbar, der virkelig leverer en imponerende lydkvalitet, både når du ser TV og når du streamer musik. På første foto herunder kan du se Silverbar og du kan læse mere om den her.

Som et alternativ kan en soundbar også præsentere sig som et elegant, slankt møbel fra Clic eller Unnu, placeret under dit TV og udstyret med indbyggede, kompakte højttalere skjult bag stoflåger. Dette giver dig en elegant løsning, hvor du kan vælge mellem vores forskellige kvalitetshøjttalere til indbygning og opnå præcis den lydkvalitet, du ønsker. På andet foto herunder kan du se et eksempel på en Clic soundbar løsning.

3. Lyd placeret på væggen, et møbel eller en reol

Vi tilbyder et udvalg af højttalere, der kan placeres på væggen, et møbel eller i en reol. Hver højttaler er omhyggeligt udvalgt for at levere den optimale lydoplevelse og samtidig sikre en visuelt tiltalende løsning i din stue.

Vi gør det let at vælge lydkvalitet

Valget af den rette lydløsning behøver ikke være kompliceret. Vores tilgang er enkel – lyt med dine egne ører. Vi garanterer, at du vil kunne høre forskellen mellem en fantastisk lydoplevelse og en mindre tilfredsstillende. Og skulle du være i tvivl, vælger du selvfølgelig den mest budgetvenlige løsning.

Alle vores lydløsninger er nøje udvalgt baseret på den unikke lytteoplevelse, de leverer, og ikke blot tekniske specifikationer eller tests.

Vi inviterer dig til at besøge os og selv lytte til forskellen på vores lydløsninger, så du kan være sikker på at træffe den rigtige beslutning.

Service – vi gør det nemt for dig

  • Personlig vejledning og mere end 30 års erfaring
  • Mulighed for at se og høre et udvalg af lydløsninger i butikken
  • Hjemmebesøg: Vi tilbyder gratis hjemmebesøg, hvor du fortæller om dine ønsker og vi snakker om mulighederne for at forbedre lyden i dit hjem
  • Professionel installation: Vi lover, at resultatet bliver visuelt og kvalitetsmæssigt i topklasse
  • Kontakt os på tlf. 86121494 eller aarhus@scalahifi.dk for aftale om et uforpligtende møde

.