Hos Scala hifi har vi mere end 30 års erfaring med at sammensætte udsøgte lyd- og billedløsninger og kan hjælpe dig med at integrere elektronik og højttalere i møbler, lofter eller vægge, uanset om du ønsker en stereo-, surround- eller multirumsløsning. 

Her er et aktivitetsrum fyldt med god lyd, men både elektronik og højttalere er helt skjult bag stoflåger i møblerne. Dertil er valgt en 60″ Loewe fladskærm for at opfylde ønsket om et system, som både kan streame musik i høj kvalitet, men også kan være centrum for god underholdning for hele familien. Der er tilsluttet Playstation og Apple TV, så der også kan streames film og spilles spil på systemet.Hos Scala hifi har vi mere end 30 års erfaring med at sammensætte udsøgte lyd- og billedløsninger og kan hjælpe dig med at integrere elektronik og højttalere i møbler, lofter eller vægge, uanset om du ønsker en stereo-, surround- eller multirumsløsning. 

Lydkvaliteten på systemet er imponerende, for udover de 2 kompakte højttalere er der indbygget 2 subwoofere i møblerne. Systemet betjenes med en app på smartphone eller en tablet. 

Systemet indeholder en 60” Loewe fladskærm, et komplet Linn musiksystem og Clic møbler.

Kunne du også tænke dig en skræddersyet lyd- og billedløsning integreret i din bolig, så kontakt os på tlf. 86 12 14 94 eller aarhus@scalahifi.dk for at aftale et uforpligtende møde.

Vi kan varetage hele entreprisen og sørge for komplet installation og optimering i din bolig.