Hos Scala hifi har vi mere end 30 års erfaring med at sammensætte udsøgte lyd- og billedløsninger og kan hjælpe dig med at integrere elektronik og højttalere i møbler, lofter eller vægge, uanset om du ønsker en stereo-, surround- eller multirumsløsning.

I denne case skulle stue og køkken indrettes med lyd og billede i forbindelse med en ombygning af boligen.

I stuen blev der valgt et Linn musiksystem med kompakte højttalere og subwoofer, som blev indbygget og skjult bag stoflåger i Clic møblerne. Fladskærmen i stuen er en Loewe 55”. 

I køkkenet er der indbygget 4 Linn højttalere i loftet og derudover har vi indbygget en subwoofer i et af køkkenskabene. Linn elektronikken er installeret i et teknikrum, så det ikke er synligt. I køkkenet er der installeret en Loewe 32” fladskærm. 

Systemet kan streame musik og betjenes med en smartphone eller en tablet. Stue og køkken kan afspille samme musik eller der kan spilles forskellig musik de 2 steder. Lyden fra de 2 Loewe fladskærme kan også afspilles over højttalerne i begge rum.

Kunne du også tænke dig en skræddersyet lyd- og billedløsning integreret i din bolig, så kontakt os på tlf. 86 12 14 94 eller aarhus@scalahifi.dk for at aftale et uforpligtende møde.

Vi kan varetage hele entreprisen og sørge for komplet installation og optimering i din bolig.