Nu er vi klar til at invitere dig ind i vores nyindrettede butik, som står superflot med flere af vores musiksystemer og fladskærme udstillet i flotte stuemiljøer rundt i butikken og vores lytterum.

Vi har fået betydeligt mere plads og det betyder bl.a., at vores muligheder for at præsentere både lyd og billede er blevet meget bedre. Du får nu en bedre oplevelse af, hvordan et system eller en fladskærm vil opleves i din egen stue.

Vi holder Åbent Hus nu på torsdag d. 19. november kl. 14.00-19.00 og vi har inviteret 2 af vores leverandører med til dette event.

Vi får besøg af Henrik Høxbro fra danske System Audio, som vil fortælle om deres trådløse Legend Silverback højttalere.

Legend Silverback højttalerne benytter den mest avancerede trådløse digitale teknologi på markedet og det er bl.a. med til at sikre optimal lydkvalitet. Det er de absolut bedste trådløse højttalere på markedet og de får de varmeste anbefalinger fra vores side.

Der er 5 forskellige modeller i Legend Silverback serien og du får mulighed for at lytte på dem alle sammen på torsdag.

Vi får også besøg af Gaffashop, som er en af de store vinylshops i Danmark. Gaffashop er egentlig en webshop, men det sidste halve år har der været mulighed for at afhente bestillinger hos Gaffashop fysisk i vores butik.

Det samarbejde udvider vi nu til også at lagerføre vinylplader i butikken. Vi kommer i starten til at have mere end 100 titler stående du kan købe i butikken og hvis det bliver en succes udvider vi med mange flere titler.

I de nye lokaler på Søren Frichs Vej 52 i Åbyhøj har vi gratis p-pladser lige udenfor butikken, så du kan køre helt til døren.

Når du besøger os skal du huske dit mundbind. Vi må være 15 personer ad gangen i butikken, så hvis vi når den grænse håber vi på din forståelse for, at du må vente udenfor til der bliver plads. Vi har masser af håndsprit og gør vores bedste for at vi kan passe på hinanden.