Torsdag d. 23. september fra kl. 14.00 til 18.00 vil vi gerne invitere dig ind i butikken til en event der kun skal handle om vinyl og pladespillere.

Vinyl er et kvalitetsmedie som lyder fremragende, når det bliver spillet på en god pladespiller. Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med vinyl og pladespillere du kan trække på.

Den viden vil vi gerne dele ud af og vi har inviteret 2 af vores leverandører, som også har stor viden om vinyl og pladespillere.

Bent fra Medlyd:

Bent fra Medlyd er distributør af de engelske Rega pladespillere. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år og er respekteret som en af de allerbedste producenter på markedet. Bent har en stor viden om pladespillere, så han vil gerne fortælle om kvalitetsforskellen på forskellige pladespillere.

Johnny fra Gaffa Shop:

Vi får også besøg af Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet. Vi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i vores butik. Derudover har vi et stort udvalg af vinylplader fra Gaffa Shop stående i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. Johnny ved (næsten) alt om musik, så ham kan du få en god snak om musik med.

Kig ind og få svar på dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og oplev vores store udvalg af pladespillere i prisklassen fra ca. 2.000,- og op til ca. 31.000,- kr.