.

Fredag d. 16/9 fra kl. 15.00 til 18.00 vil Gaffa Shop og Scala Hifi gerne invitere dig ind i butikken i Åbyhøj til en event, hvor vi fokuserer på pladespillere og vinyl.

Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet, kommer med en stak vinyltilbud samt en række nye vinyl udgivelser (57 stk.!), som har release denne fredag – du kan se listen over alle 57 releases i dette link.

Gaffa Shop og Scala Hifi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i Scala Hifi’s butik i Åbyhøj. Derudover udstiller Gaffa Shop et stort udvalg af vinylplader i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. For øjeblikket er der ca. 300 titler udstillet.

Johnny ved (næsten) alt om musik, så ham kan du få en god snak om musik med.

Scala Hifi er vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med vinyl og pladespillere du kan trække på. I butikken er der udstillet pladespillere fra 3.000,- op til 30.000,- og denne dag bliver der demonstreret forskel på pladespillere i forskellige prisklasser, så du kan opleve hvor stor kvalitetsforskel der er på pladespillere.

På dagen giver Gaffa Shop 10% på alle vinyler der er udstillet i Scala Hifi og derudover er alle kunder der tilmelder sig Gaffa Shops mailingliste på dagen med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,-.