.

Med EISA Awards for “Årets Trådløse Højttaler” 4 år i træk (til 4 forskellige modeller) taler kvaliteten i de danske System Audio trådløse højttalere for sig selv.

Torsdag d. 21. marts får vi besøg af Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio, som vil fortælle om Silverback serien og præsentere alle 8 modeller, så du får en klar fornemmelse af lydkvaliteten i de enkelte modeller.

SA Silverback serien består af 8 modeller, som hver især er et komplet stereo musiksystem med streaming og mulighed for tilslutning af TV, pladespiller, cd m.m.

Med et sæt Silverback højttalere får du fantastiske musikoplevelser uden at skulle investere i et kostbart musikanlæg med eksotiske apparater og et kaos af ledninger. Fælles for den mindste såvel som den største model er nemlig, at forstærkerne er indbygget i højttalerne. På trods af det fylder den mindste af modellerne kun som et A4 papir når du ser den forfra, men lyden er stor og fyldig. Du kan selvfølgelig også vælge at gå all-in og vælge topmodellen, som er en slank gulvhøjttaler med en højde på 118 cm.

SA Silverback serien koster fra 12.000,- kr til knap 62.000,- kr for et komplet stereo musiksystem.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 16.00-17.30, hvor du bare kan droppe ind, og så afholder vi en event om aftenen fra kl. 18.30-20.00. Det er gratis at deltage i eventen, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.