.

Onsdag d. 24. august fra kl. 18.00 til 20.00, holder vi et event, hvor vi præsenterer et af markedets måske bedste musiksystemer; Linn Klimax.

Linn Klimax er det ultimative og mest avancerede system Linn nogensinde har udviklet. Systemet består af Linn Klimax System Hub og Linn Klimax 350 højttalerne.

Vi vil demonstrere en række musikeksempler, som viser alsidigheden og kvaliteten i systemet. Men hvad er det der gør, at du som lytter oplever musikerne så livagtige, at du fornemmer de står lige foran dig?

Det vil vi tage en snak om og så vil vi fortælle om de banebrydende teknologier Linn har udviklet til Linn Klimax systemet.

Det er et gratis event, men tilmelding er nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”Linn Klimax event” i emnelinjen.

Vi serverer lidt snacks og der vil både være vin, øl og vand og vi lover det bliver en interessant aften.

Herunder kan du læse mere om Linn Klimax systemet:

Klimax 350 med Organik DAC:

Klimax 350 indeholder så mange banebrydende Linn teknologier, at det at beskrive det som en højttaler, simpelthen ikke fortæller hele historien. Højttalerne er fuldt aktive med Exakt digitalt delefilter, Linn’s helt nye egenudviklede Organik DAC og 6 effekttrin, der samlet leverer 3.000 watt.

Organik er Linn’s første DAC der er udviklet og produceret 100% in-house. Organik behandler alle elementer af den digitale til analoge konverteringsproces, med en kombination af FPGA processing og diskrete konverteringstrin.

Med indbygget Exakt teknologi leverer det digitale delefilter i hver højttaler seks uafhængige kanaler – én til hver af de 6 enheder – hver med sin egen volumenkontrol, Organik DAC og effektforstærker. Alt dette er indbygget i modulet, som er monteret på bagsiden af kabinettet. Det eneste du skal tilslutte for at have et komplet musiksystem, er en Linn System Hub, DS eller DSM afspiller med Exakt output.

Med indbygget Space Optimisation+, som er Linn’s rumkorrektion, kan lyden i systemet fuldstændig optimeres til akustikken i din stue, så du udelukkende hører musikken og ikke rummets påvirkning af klangen.

Klimax System Hub (Next Gen.):

Klimax System Hub er udviklet til at bevare enhver musikalsk detalje i kildematerialet, uanset om du afspiller musik fra dit netværk, streaming tjenester eller internetradio og du kan afspille helt op til 24-bit/196 kHz filer.

System Hub er designet helt fra bunden af Linn og det nye kabinet er præcisionsfræset ud af aluminium for at give maksimal akustisk isolation og samtidig udstråle både luksus og kvalitet.

Klimax System Hub giver dig mulighed for at tilslutte en række analoge og digitale kilder og bevare den optimale kvalitet hele vejen ud til Klimax 350 højttalerne.