.

Der har været rigtig meget udvikling i den digitale teknologi de seneste år. Vi ser blandt andet, at den digitale teknologi har fundet vej ind i højttalerne.

Er det nu en god idé? Ja, det er en fremragende idé, simpelthen fordi der er rigtig mange ting den digitale teknologi kan gøre bedre end den analoge.

Ikke alle er lige gode til at udnytte den digitale teknologi i deres højttalere, men her adskiller danske System Audio sig fra mængden, for de udvikler og producerer nemlig nogle af markedets bedste trådløse digitale højttalere.

Torsdag d. 22. september kl. 18.00-20.00 vil vi demonstrere System Audio højttalerne for dig, så du med egne ører kan høre deres kvaliteter.

Vi har inviteret Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio, og de vil fortælle historien bag udviklingen af de 5 trådløse højttalere i SA Legend Silverback familien.

De vil også fortælle om den trådløse WiSA teknologi, SA’s mere end 37 års erfaring med at udvikle højttalere og hvorfor alle kan høre forskel på god og dårlig lyd. Du vil naturligvis kunne lytte på alle Silverback modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Lad os lige nævne nogle enkelte af geniale features i Silverback:

• SA Room Service – intelligent app, der tilpasser højttalernes lyd til stuens akustik

• RAM TWEAKS – optimering af lyden til akustikken i din stue, som kan downloades fra nettet og installeres i dine Silverback højttalere

• SA Cockpit – ny og gratis app med rumkorrektion, Manuel EQ, fjernbetjening, opsætning af trådløse Silverback højttalere i op til 7.1 kanals hjemmebiograf

De trådløse Silverback har fået mange roser i fagpressen og har bl.a. modtaget EISA Award for bedste trådløse højttalere de seneste 2 år.

Eventen foregår i butikken torsdag d. 22. September fra kl. 18.00-20.00. Det er gratis at deltage, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”SA Event” i emnelinjen og oplys dit navn og telefonnummer i mailen.

Vi serverer lidt snacks og der vil både være vin, øl og vand og vi lover det bliver en interessant aften.