.

Denne aften vil vi gerne invitere dig ind i butikken til en event, hvor vi fokuserer på pladespillere og vinyl. Vinyl er et kvalitetsmedie som lyder fremragende, når det bliver afspillet på en god pladespiller.

Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med pladespillere og vinyl du kan trække på. Den viden vil vi gerne dele ud af og vi har inviteret 2 af vores leverandører, som også har stor viden om pladespillere og vinyl.

Bent fra Medlyd:

Bent fra Medlyd er distributør af de engelske Rega pladespillere. Rega har udviklet og produceret pladespillere i 50 år og er respekteret som en af de allerbedste producenter på markedet. Bent har en stor viden om pladespillere, så han vil fortælle om Rega og kvalitetsforskellen på forskellige pladespillere.

Johnny fra Gaffa Shop:

Vi får også besøg af Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet. Vi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i vores butik. Derudover har vi et stort udvalg af vinylplader fra Gaffa Shop stående i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. Johnny ved (næsten) alt om musik, og denne aften giver han et indblik i vinylens tilblivelse, historie og produktion. Han fortæller om, hvordan en vinylplade bliver produceret, hvad stigende priser gør ved branchen, og fortæller om Gaffa Shops egen involvering i produktion og distribution af plader.

Kig ind og få svar på dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og oplev vores store udvalg af pladespillere i prisklassen fra ca. 3.000,- op til ca. 35.000,- kr.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.