ALT OM VINYL – foredrag af Søren Genefke

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder?

Hvorfor er vinylplader så fascinerende?

Hvad er deres historie?

Foredraget ALT OM VINYL handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Foredraget ALT OM VINYL dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Foredraget varer ca. to timer + pause og spørgsmål.

Hvem er Søren Genefke?

Jeg hedder Søren Genefke og jeg har elsket duften af vinyl og pladecovers siden jeg var en lille dreng. Jeg er født i Aarhus, men tilbragte syv år af min barndom i Sverige – det var her jeg fik min første plade som 7-8 årig i 1983. Siden da har musik været min allerstørste interesse med en pladesamling som inden længe runder 4000 stk.

I 2018 udgav jeg bestselleren “Alt om VINYL” og har siden da været aktiv foredragsholder i hele landet. Jeg elsker at fortælle om vinylpladernes fascinerende historier, som kan føres helt tilbage til i 1877.

Der er et begrænset antal pladser og prisen for at deltage er 100,- kr. pr. person. Du kan købe billet hos vores samarbejdspartner Gaffa Shop i dette link.