.

Torsdag d. 9. november har du muligheden for at opleve vores SA hjemmebio med de trådløse Silverback højttalere og en 65” Loewe fladskærm.

Alt hvad du har brug for er en fladskærm og System Audio’s trådløse Silverback-højttalere sammen med Surround Hub, for at få den fulde oplevelse af alverdens film (… og samtidig et fantastisk musiksystem).

Du behøver altså ikke længere en surroundreceiver, en Blu-Ray afspiller, fysiske film og metervis af højttalerkabler, for at få den sublime oplevelse, du kender fra biografen.

Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio vil være i butikken og præsentere de trådløse Silverback højttalere og hvordan de sammen med SA Surround Hub kan være centrum for store oplevelser med både musik og film.

Du vil også få muligheden for at opleve de seneste 3 nyheder fra System Audio; Silverback Sub Solo (og Duo), den nye kompakte Silverback 1 samt soundbaren Silverbar.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 16.00-17.30, hvor du bare kan droppe ind, og så bliver der en event om aftenen fra kl. 18.30-20.00. Til eventen om aftenen er der et begrænset antal pladser og derfor er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.