.

Linn har 50 års jubilæum i år og det fejrer vi med denne event, hvor vi vil præsentere nogle af deres seneste nyheder og måske kan afsløre lidt om kommende produkter.

Vil vil bl.a. demonstrere Linn Selekt DSM – en modulopbygget musikstreamer, som du kan konfigurere efter dine egne ønsker. Du kan vælge mellem 3 forskellige DAC’s og om du ønsker den som streamer med eller uden indbygget forstærker.

Vi spiller naturligvis også et par vinyler på den legendariske Linn Sondek LP12 pladespiller, som var Linn’s første produkt tilbage i 1973, og som er opgraderet utallige gange gennem de seneste 50 år. Som en imponerende service kan alle tidligere LP12’ere opdateres med disse opgraderinger.

Vi afslutter aftenen med at lytte på Linn Klimax systemet til knap 700.000 kr. Klimax er det ultimative Linn system og det bedste system vi nogensinde har lyttet på.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.