.

Nu har du, som én af de første i Danmark, muligheden for at opleve den helt nye referencehøjttaler, Klimax 360, fra skotske Linn.

Linn blev etableret for 50 år siden i Glasgow med introduktionen af Linn Sondek LP12-pladespilleren. Et halvt århundrede senere er LP12 stadig anerkendt som en af de allerbedste analoge kilder, og Linn Klimax DSM er blandt eliten af digitale musikstreamere.

Nu slutter de nye Klimax 360-højttalere sig til dette verdensklasse-line-up. Linns nye referencehøjttaler er blevet fuldstændig rekonstrueret og redesignet fra bunden, med et væld af nye teknologier udviklet af Linn – nyt kabinet, nye enheder, ny elektronik og ny software.

Vi deltog ved fejringen af 50-års jubilæet hos Linn i Glasgow tidligere i år. Det var her vi første gang fik præsenteret Klimax 360 højttaleren og vores oplevelse er, at det her er et statement fra Linn. Aldrig har vi oplevet så stor forskel i lydkvalitet, som fra den tidligere topmodel (Klimax 350) til den nye Klimax 360 højttaler. Oplevelsen af, at musikerne står foran dig, altså lige dér 3 meter foran dig i stuen, er fuldstændig fantastisk.

“This is Linn shifting up… You get super-low levels of distortion, unparalleled levels of dispersion, and a sonic performance that produces desperation in its rivals.” – Alan Sircom, Editor-in-Chief, hi-fi+

Torsdag d. 16 november fra kl. 18.00-19.30 har du muligheden for at opleve Klimax 360 i butikken til en lukket event. Deltagelse er gratis, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Vi er de eneste i Danmark, der har Linn Klimax 360 på permanent demonstration i butikken, så du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at aftale tid til en personlig præsentation.

Du kan læse mere om Linn Klimax 360 her.