.

Tilbage i foråret 1993 sprang vi ud som selvstændige og etablerede Scala Hifi. Visionen var at etablere en butik, hvor god service og høj kvalitet skulle prioriteres højere end profit og hurtig omsætning.

En butik, hvor du kommer ind og får en oplevelse og bliver overrasket over, hvor stor forskel der kan være på lydkvalitet og hvordan musik kan påvirke dig positivt og gøre dig glad eller afslappet.

En butik, hvor du oplever en unik service, simpelthen fordi vi tager os god tid. God tid til at vejlede dig, god tid til at demonstrere produkterne og god tid til at installere dem hjemme hos dig.

Det er nu 30 år siden og vi ser tilbage på en fantastisk rejse, hvor vi har været så priviligerede at arbejde med vores store passion; Musik.

I forbindelse med vores 30 års fødselsdag afholder vi en række events i butikken. Du kan læse meget mere om dem i dette link.

Herunder kan du se de 3 første events, men der kommer flere til, så tjek vores hjemmeside, følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsmail.

Torsdag d. 16/3: Fokus på pladespillere og vinyl

Torsdag d. 23/3: System Audio præsenterer de trådløse SA Silverback højttalere

Torsdag d. 30/3: Præsentation af Linn

Reception fredag d. 31. marts kl. 16 – 18

Det vil det glæde os at se kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til en reception fredag d. 31. marts kl. 16 – 18, hvor vi serverer et glas vin eller en øl samt lidt godt til ganen.

PS. Billedet er fra vores åbningsreception i 1993.

Bedste hilsner

Mike & Ole