.

Har du nogensinde rejst flere tusind kilometer for at høre dit yndlingsband? Siddet klar til at klikke KØB lige præcis når klokken slår 10 og linket til billetter bliver åbnet? Kæmpet dig igennem en hel festival i regn og blæst, fordi DIN favorit spillede søndag aften?

Simpelthen fordi det at opleve musikken live ikke kan sidestilles med noget andet?

Så er du på samme hold som musikjournalist og radiovært Jesper Nyborg – der tog til San Fransisco for at høre sit favoritband spille på en helt særlig festival, kørte til Hamburg for at høre Sia på et lille spillested, inden hun blev en kæmpestjerne og hørte Tom Petty And The Heartbreakers to gange på tre dage, da han endelig kom til Europa … og som også har haft helt enorme koncertoplevelser i Tønder, Odense og Aarhus!

Jesper er musikjournalist og radiovært på DR, hvor han blandt andet har lavet P4 Aften, Studie 5 og Nyborg Station på P5. Han har arbejdet for SmukFest, Aarhus Festuge, Jelling Musikfestival, Nashville Nights International Songwriters Festival, Stories i Aalborg, SPOT Festival og Tønder Festival, hvor han som konferencier har været helt tæt på musikken.

Torsdag d. 23. februar kl. 18.00-20.00 fortæller han om sine absolutte yndlingskoncerter og spiller musik med for eksempel Bonny Light Horseman, Elbow, Sia, Tom Petty & The Heartbreakers, Katie Pruitt, Kajsa Vala og Mike Andersen på det allerbedste anlæg hos Scala Hifi – så her er en chance for at høre gode historier og rigtig god musik på et anlæg så formidabelt, at det faktisk kan føles som at være der selv …

Det er Scala Hifi og Gaffa Shop der sammen arrangerer denne event. Det koster 100 ,- at være med til denne helt særlige aften – den varer to timer inklusiv en pause, og Scala Hifi sørger for en forfriskning undervejs.

Køb din billet i dette LINK.

SUPERFAN hos Scala Hifi

Kan du huske, da det var lykken at ha’ et par slidte jeans og spille luftguitar? Sådan har vi det stadig hos Scala Hifi. Bevares, vi kan da godt lide teknik, men vi brænder for de gode oplevelser med musik. Derfor afholder vi jævnligt SUPERFAN-aftener, hvor du får muligheden for at udvide din viden om én bestemt kunstner eller ét bestemt tema. Følg os på Facebook for info om de kommende SUPERFAN arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsmail på vores hjemmeside.