.

Denne aften kan du møde Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio. De kommer for at demonstrere deres trådløse Silverback højttalere, som for 3. år i træk har modtaget EISA Award for bedste trådløse højttaler.

SA Legend Silverback er en familie af trådløse, digitale højttalere og et teknologisk gennembrud. Her behøver du kun en smartphone, et par trådløse højttalere samt en lille hub, for at opleve din favoritmusik i fantastisk High Definition lydkvalitet. Du har ikke behov for andet, for at få musikoplevelser af højeste karat.

Ole og Henrik vil fortælle historien bag udviklingen af de 5 (snart 8) trådløse højttalere i Silverback familien og du vil naturligvis kunne lytte på alle Silverback modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Denne aften vil du få mulighed for at høre de 3 nyheder, som bliver introduceret til sommer: Silverback Sub Solo (og Duo), den nye kompakte Silverback 1 samt soundbaren Silverbar.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.