Der er ingen kommende events.

Tidligere events

EVENT: Oplev de bedste trådløse højttalere

21. marts 2024

.

Med EISA Awards for “Årets Trådløse Højttaler” 4 år i træk (til 4 forskellige modeller) taler kvaliteten i de danske System Audio trådløse højttalere for sig selv.

Torsdag d. 21. marts får vi besøg af Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio, som vil fortælle om Silverback serien og præsentere alle 8 modeller, så du får en klar fornemmelse af lydkvaliteten i de enkelte modeller.

SA Silverback serien består af 8 modeller, som hver især er et komplet stereo musiksystem med streaming og mulighed for tilslutning af TV, pladespiller, cd m.m.

Med et sæt Silverback højttalere får du fantastiske musikoplevelser uden at skulle investere i et kostbart musikanlæg med eksotiske apparater og et kaos af ledninger. Fælles for den mindste såvel som den største model er nemlig, at forstærkerne er indbygget i højttalerne. På trods af det fylder den mindste af modellerne kun som et A4 papir når du ser den forfra, men lyden er stor og fyldig. Du kan selvfølgelig også vælge at gå all-in og vælge topmodellen, som er en slank gulvhøjttaler med en højde på 118 cm.

SA Silverback serien koster fra 12.000,- kr til knap 62.000,- kr for et komplet stereo musiksystem.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 16.00-17.30, hvor du bare kan droppe ind, og så afholder vi en event om aftenen fra kl. 18.30-20.00. Det er gratis at deltage i eventen, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

21. marts 2024 kl. 18.30 - 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Linn Klimax 360 premiere i Danmark

16. november 2023

.

Nu har du, som én af de første i Danmark, muligheden for at opleve den helt nye referencehøjttaler, Klimax 360, fra skotske Linn.

Linn blev etableret for 50 år siden i Glasgow med introduktionen af Linn Sondek LP12-pladespilleren. Et halvt århundrede senere er LP12 stadig anerkendt som en af de allerbedste analoge kilder, og Linn Klimax DSM er blandt eliten af digitale musikstreamere.

Nu slutter de nye Klimax 360-højttalere sig til dette verdensklasse-line-up. Linns nye referencehøjttaler er blevet fuldstændig rekonstrueret og redesignet fra bunden, med et væld af nye teknologier udviklet af Linn – nyt kabinet, nye enheder, ny elektronik og ny software.

Vi deltog ved fejringen af 50-års jubilæet hos Linn i Glasgow tidligere i år. Det var her vi første gang fik præsenteret Klimax 360 højttaleren og vores oplevelse er, at det her er et statement fra Linn. Aldrig har vi oplevet så stor forskel i lydkvalitet, som fra den tidligere topmodel (Klimax 350) til den nye Klimax 360 højttaler. Oplevelsen af, at musikerne står foran dig, altså lige dér 3 meter foran dig i stuen, er fuldstændig fantastisk.

"This is Linn shifting up... You get super-low levels of distortion, unparalleled levels of dispersion, and a sonic performance that produces desperation in its rivals." – Alan Sircom, Editor-in-Chief, hi-fi+

Torsdag d. 16 november fra kl. 18.00-19.30 har du muligheden for at opleve Klimax 360 i butikken til en lukket event. Deltagelse er gratis, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Vi er de eneste i Danmark, der har Linn Klimax 360 på permanent demonstration i butikken, så du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at aftale tid til en personlig præsentation.

Du kan læse mere om Linn Klimax 360 her.

16. november 2023 kl. 18.00 - 19.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Hjemmebio med System Audios trådløse højttalere

9. november 2023

.

Torsdag d. 9. november har du muligheden for at opleve vores SA hjemmebio med de trådløse Silverback højttalere og en 65” Loewe fladskærm.

Alt hvad du har brug for er en fladskærm og System Audio’s trådløse Silverback-højttalere sammen med Surround Hub, for at få den fulde oplevelse af alverdens film (… og samtidig et fantastisk musiksystem).

Du behøver altså ikke længere en surroundreceiver, en Blu-Ray afspiller, fysiske film og metervis af højttalerkabler, for at få den sublime oplevelse, du kender fra biografen.

Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio vil være i butikken og præsentere de trådløse Silverback højttalere og hvordan de sammen med SA Surround Hub kan være centrum for store oplevelser med både musik og film.

Du vil også få muligheden for at opleve de seneste 3 nyheder fra System Audio; Silverback Sub Solo (og Duo), den nye kompakte Silverback 1 samt soundbaren Silverbar.

Vi holder Åbent Hus fra kl. 16.00-17.30, hvor du bare kan droppe ind, og så bliver der en event om aftenen fra kl. 18.30-20.00. Til eventen om aftenen er der et begrænset antal pladser og derfor er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

9. november 2023 kl. 18.30 - 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Reception: Scala Hifi fylder 30 år

31. marts 2023

.

Tilbage i foråret 1993 sprang vi ud som selvstændige og etablerede Scala Hifi. Visionen var at etablere en butik, hvor god service og høj kvalitet skulle prioriteres højere end profit og hurtig omsætning.

En butik, hvor du kommer ind og får en oplevelse og bliver overrasket over, hvor stor forskel der kan være på lydkvalitet og hvordan musik kan påvirke dig positivt og gøre dig glad eller afslappet.

En butik, hvor du oplever en unik service, simpelthen fordi vi tager os god tid. God tid til at vejlede dig, god tid til at demonstrere produkterne og god tid til at installere dem hjemme hos dig.

Det er nu 30 år siden og vi ser tilbage på en fantastisk rejse, hvor vi har været så priviligerede at arbejde med vores store passion; Musik.

I forbindelse med vores 30 års fødselsdag afholder vi en række events i butikken. Du kan læse meget mere om dem i dette link.

Herunder kan du se de 3 første events, men der kommer flere til, så tjek vores hjemmeside, følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsmail.

Torsdag d. 16/3: Fokus på pladespillere og vinyl

Torsdag d. 23/3: System Audio præsenterer de trådløse SA Silverback højttalere

Torsdag d. 30/3: Præsentation af Linn

Reception fredag d. 31. marts kl. 16 – 18

Det vil det glæde os at se kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til en reception fredag d. 31. marts kl. 16 – 18, hvor vi serverer et glas vin eller en øl samt lidt godt til ganen.

PS. Billedet er fra vores åbningsreception i 1993.

Bedste hilsner

Mike & Ole

31. marts 2023 kl. 16 - 18

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Linn event

30. marts 2023

.

Linn har 50 års jubilæum i år og det fejrer vi med denne event, hvor vi vil præsentere nogle af deres seneste nyheder og måske kan afsløre lidt om kommende produkter.

Vil vil bl.a. demonstrere Linn Selekt DSM – en modulopbygget musikstreamer, som du kan konfigurere efter dine egne ønsker. Du kan vælge mellem 3 forskellige DAC’s og om du ønsker den som streamer med eller uden indbygget forstærker.

Vi spiller naturligvis også et par vinyler på den legendariske Linn Sondek LP12 pladespiller, som var Linn’s første produkt tilbage i 1973, og som er opgraderet utallige gange gennem de seneste 50 år. Som en imponerende service kan alle tidligere LP12’ere opdateres med disse opgraderinger.

Vi afslutter aftenen med at lytte på Linn Klimax systemet til knap 700.000 kr. Klimax er det ultimative Linn system og det bedste system vi nogensinde har lyttet på.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.

30. marts 2023 fra kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

System Audio præsenterer de trådløse SA Silverback højttalere

23. marts 2023

.

Denne aften kan du møde Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio. De kommer for at demonstrere deres trådløse Silverback højttalere, som for 3. år i træk har modtaget EISA Award for bedste trådløse højttaler.

SA Legend Silverback er en familie af trådløse, digitale højttalere og et teknologisk gennembrud. Her behøver du kun en smartphone, et par trådløse højttalere samt en lille hub, for at opleve din favoritmusik i fantastisk High Definition lydkvalitet. Du har ikke behov for andet, for at få musikoplevelser af højeste karat.

Ole og Henrik vil fortælle historien bag udviklingen af de 5 (snart 8) trådløse højttalere i Silverback familien og du vil naturligvis kunne lytte på alle Silverback modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Denne aften vil du få mulighed for at høre de 3 nyheder, som bliver introduceret til sommer: Silverback Sub Solo (og Duo), den nye kompakte Silverback 1 samt soundbaren Silverbar.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.

23. marts 2023 fra kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Fokus på pladespillere og vinyl

16. marts 2023

.

Denne aften vil vi gerne invitere dig ind i butikken til en event, hvor vi fokuserer på pladespillere og vinyl. Vinyl er et kvalitetsmedie som lyder fremragende, når det bliver afspillet på en god pladespiller.

Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med pladespillere og vinyl du kan trække på. Den viden vil vi gerne dele ud af og vi har inviteret 2 af vores leverandører, som også har stor viden om pladespillere og vinyl.

Bent fra Medlyd:

Bent fra Medlyd er distributør af de engelske Rega pladespillere. Rega har udviklet og produceret pladespillere i 50 år og er respekteret som en af de allerbedste producenter på markedet. Bent har en stor viden om pladespillere, så han vil fortælle om Rega og kvalitetsforskellen på forskellige pladespillere.

Johnny fra Gaffa Shop:

Vi får også besøg af Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet. Vi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i vores butik. Derudover har vi et stort udvalg af vinylplader fra Gaffa Shop stående i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. Johnny ved (næsten) alt om musik, og denne aften giver han et indblik i vinylens tilblivelse, historie og produktion. Han fortæller om, hvordan en vinylplade bliver produceret, hvad stigende priser gør ved branchen, og fortæller om Gaffa Shops egen involvering i produktion og distribution af plader.

Kig ind og få svar på dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og oplev vores store udvalg af pladespillere i prisklassen fra ca. 3.000,- op til ca. 35.000,- kr.

Grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

Dette er blot ét af flere events vi holder i forbindelse med vores 30 års fødselsdag i foråret 2023. Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på Facebook for at holde dig opdateret om flere spændende events.

16. marts 2023 fra kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

SUPERFAN – De Vildeste Koncerter

23. februar 2023

.

Har du nogensinde rejst flere tusind kilometer for at høre dit yndlingsband? Siddet klar til at klikke KØB lige præcis når klokken slår 10 og linket til billetter bliver åbnet? Kæmpet dig igennem en hel festival i regn og blæst, fordi DIN favorit spillede søndag aften?

Simpelthen fordi det at opleve musikken live ikke kan sidestilles med noget andet?

Så er du på samme hold som musikjournalist og radiovært Jesper Nyborg – der tog til San Fransisco for at høre sit favoritband spille på en helt særlig festival, kørte til Hamburg for at høre Sia på et lille spillested, inden hun blev en kæmpestjerne og hørte Tom Petty And The Heartbreakers to gange på tre dage, da han endelig kom til Europa … og som også har haft helt enorme koncertoplevelser i Tønder, Odense og Aarhus!

Jesper er musikjournalist og radiovært på DR, hvor han blandt andet har lavet P4 Aften, Studie 5 og Nyborg Station på P5. Han har arbejdet for SmukFest, Aarhus Festuge, Jelling Musikfestival, Nashville Nights International Songwriters Festival, Stories i Aalborg, SPOT Festival og Tønder Festival, hvor han som konferencier har været helt tæt på musikken.

Torsdag d. 23. februar kl. 18.00-20.00 fortæller han om sine absolutte yndlingskoncerter og spiller musik med for eksempel Bonny Light Horseman, Elbow, Sia, Tom Petty & The Heartbreakers, Katie Pruitt, Kajsa Vala og Mike Andersen på det allerbedste anlæg hos Scala Hifi – så her er en chance for at høre gode historier og rigtig god musik på et anlæg så formidabelt, at det faktisk kan føles som at være der selv …

Det er Scala Hifi og Gaffa Shop der sammen arrangerer denne event. Det koster 100 ,- at være med til denne helt særlige aften – den varer to timer inklusiv en pause, og Scala Hifi sørger for en forfriskning undervejs.

Køb din billet i dette LINK.

SUPERFAN hos Scala Hifi

Kan du huske, da det var lykken at ha’ et par slidte jeans og spille luftguitar? Sådan har vi det stadig hos Scala Hifi. Bevares, vi kan da godt lide teknik, men vi brænder for de gode oplevelser med musik. Derfor afholder vi jævnligt SUPERFAN-aftener, hvor du får muligheden for at udvide din viden om én bestemt kunstner eller ét bestemt tema. Følg os på Facebook for info om de kommende SUPERFAN arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsmail på vores hjemmeside.

23. februar 2023 fra 18.00-20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Signe Svendsen Live

2. december 2022

.

Signe Svendsen er aktuel med sit kritikerroste og dybt poetiske femte album "Hvem Vil Ikke Elskes Igen".

Med pladen under armen har hun lige været på tour rundt i det danske land, flankeret af guitarist Lars Skjærbæk og pianist Palle Hjorth.

Nu kan du opleve Signe i en intim stemning her i Scala Hifi, hvor hun vil blive interviewet af GAFFAs redaktionssekretær, skribent og anmelder Ole Rosenstand Svidt og imens fremføre lidt numre fra det nye album.

Det nye album er også med til salg, og Signe signerer gerne albums efter seancen.

Eventet er et samarbejde mellem Gaffa Shop og Scala Hifi og vi vil gerne byde på lidt mundgodt og drikkevarer til alle fremmødte.

2. december 2022 fra kl. 17.30 til 19.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Linn Selekt DSM demoaften

1. december 2022

.

Torsdag d. 1. december fra kl. 18.00-20.00 vil vi præsentere de helt nye Linn Selekt DSM digitale musikafspillere i butikken.

Linn Selekt DSM er den mest konfigurérbare digitale musikafspiller nogensinde. Det er et fleksibelt og fremtidssikret produkt, som med forskellige moduler kan opgraderes med flere funktioner eller bedre lydkvalitet i fremtiden.

Vi vil demonstrere, hvordan du kan skræddersy Selekt DSM ved først at vælge grundmodel, Classik Hub eller Edition Hub, derefter om du ønsker en ren musikstreamer med line out/pre-out, som du tilslutter din eksisterende forstærker og højttaler, eller om du ønsker en komplet musikstreamer med indbygget forstærker, som du blot skal tilslutte højttalere.

Herefter kan du vælge mellem 3 forskellige DAC kvaliteter: Standard DAC, Katalyst DAC eller Organik DAC. Sidstnævnte er Linn’s egenudviklede DAC, oprindeligt udviklet til Klimax systemet, men nu også tilgængelig til Linn Selekt DSM.

Selekt DSM giver yderligere mulighed for at indbygge Surround Sound moduler, så hvis du ønsker mere end 2 kanaler er det også muligt i én samlet løsning.

Det her bliver en aften, hvor du får et godt overblik over mulighederne med Selekt DSM og vi vil naturligvis lytte forskel på de forskellige modeller.

Eventen foregår i butikken torsdag d. 1. december fra kl. 18.00-20.00. Det er gratis at deltage, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”Linn Selekt DSM event” i emnelinjen og oplys dit navn og telefonnummer i mailen.

PS. Læs lidt mere om Selekt DSM her.

1. december 2022 fra kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Event: Demo med Ole Witthøft fra SA

17. november 2022

.

Torsdag d. 17/11 kan du møde Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio. De kommer for at demonstrere deres trådløse Silverback højttalere, som nu for 3. år i træk har modtaget EISA Award for bedste trådløse højttaler.

Ole og Henrik vil fortælle historien bag udviklingen af de 5 trådløse højttalere i Silverback familien og du vil naturligvis kunne lytte på alle Silverback modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Eventen foregår i butikken torsdag d. 17. november fra kl. 18.00-20.00. Det er gratis at deltage, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”SA Event” i emnelinjen og oplys dit navn og telefonnummer i mailen.

Vi serverer lidt snacks og der vil både være vin, øl og vand.

Velkommen ind til en spændende aften.

17. november 2022 kl. 18.00 - 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

SUPERFAN – En aften med musik og historier fra Tønder Festival

27. oktober 2022

.

Tønder Festival er en af verdens bedste festivaler for roots-musik. Altså den genre, der dækker over folk, blues, country, americana, singer-songwriter - og de mange spændende subgenrer, der over tid er opstået i grænselandet mellem dem.

Det er ikke Tønder Festival selv, der siger det. Det er de musikere, der kommer til festivalen fra hele verden. Og gerne kommer igen og igen, fordi de her oplever en festival, der i allerhøjeste grad tager musikken alvorligt. Og et publikum, der faktisk kommer for musikkens skyld. Tilsammen giver det en unik festival i Danmark – og verden – og det er musikken og historierne fra Tønder, Jesper Nyborg præsenterer på denne særlige aften i Scala Hifi.

Jesper er musikjournalist og radiovært på DR, hvor han blandt andet har lavet P4 Aften, Studie 5 og Nyborg Station på P5. Han har arbejdet for SmukFest, Aarhus Festuge, Jelling Musikfestival, Nashville Nights International Songwriters Festival, Stories i Aalborg, SPOT Festival og Tønder Festival, hvor han som konferencier har været helt tæt på musikken.

Det bliver til en musikalsk tur med diligencen, hvor Jesper spiller musik med mange af de kunstnere, han har præsenteret på Tønder Festival på det bedste anlæg i Scala Hifi, krydret med historier fra backstage, hvor man ellers ikke kommer med om hver dag …

Derfor kan du på denne aften lære navne som The Dustbowl Revival, Katie Pruitt, Gregory Alan Isakov og Margo Price at kende. Hvis ikke du allerede kender dem fra Tønder Festival, selvfølgelig.

Det koster 100,- at være med til denne helt særlige aften – den varer to timer inklusiv en pause, og Scala Hifi sørger for en forfriskning undervejs.

Billetter købes hos Gaffa Shop i dette link.

SUPERFAN hos Scala Hifi

Kan du huske, da det var lykken at ha’ et par slidte jeans og spille luftguitar? Sådan har vi det stadig hos Scala Hifi. Bevares, vi kan da godt lide teknik, men vi brænder for de gode oplevelser med musik og film. Derfor afholder vi jævnligt SUPERFAN-aftener, hvor du får muligheden for at udvide din viden om én bestemt kunstner eller ét bestemt tema. Følg os på Facebook for info om de kommende SUPERFAN arrangementer eller tilmeld dig vores nyhedsmail på vores hjemmeside.

27. oktober 2022 fra kl. 18.00 - 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Reception – The Y Men vinyl release

13. oktober 2022

.

Torsdag d. 13. oktober udkommer The Y Mens nye album ‘The Wednesday Night Sessions Vol.2’ på vinyl i et begrænset oplag.

I den forbindelse holder The Y Men release reception torsdag d. 13. oktober kl. 15.00 - 17.30 i butikken, hvor du kan høre det nye album på fedt udstyr og møde bandet. De første 50 fremmødte får et GRATIS signeret album med hjem, så sæt et kryds i kalenderen.

The Y Men består af 5 erfarne Aarhusianske musikere, Lars Alsing, Steen Dongo, Anders Lampe, Georg Olesen og Lars Wagner, kendte fra bl.a. TV2, Lars Muhl, Stig og Vennerne, Seebach Band og ROX.

De udsender nu deres 2. album som The Y Men. Musikken er skrevet af Lars Alsing og stilen er Nordic americana roots rock med rødder i 60’erne og 70’ernes melodiske sangskrivning.

Hvis ikke du får fingrene i ét af de 50 gratis signerede albums kan du bestille pladen her: https://TheYMen.lnk.to/Vinyl

Kig ind – det bliver en fed eftermiddag!

13. oktober 2022 kl. 15 - 17.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Event: System Audio trådløse digitale højttalere

22. september 2022

.

Der har været rigtig meget udvikling i den digitale teknologi de seneste år. Vi ser blandt andet, at den digitale teknologi har fundet vej ind i højttalerne.

Er det nu en god idé? Ja, det er en fremragende idé, simpelthen fordi der er rigtig mange ting den digitale teknologi kan gøre bedre end den analoge.

Ikke alle er lige gode til at udnytte den digitale teknologi i deres højttalere, men her adskiller danske System Audio sig fra mængden, for de udvikler og producerer nemlig nogle af markedets bedste trådløse digitale højttalere.

Torsdag d. 22. september kl. 18.00-20.00 vil vi demonstrere System Audio højttalerne for dig, så du med egne ører kan høre deres kvaliteter.

Vi har inviteret Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio, og de vil fortælle historien bag udviklingen af de 5 trådløse højttalere i SA Legend Silverback familien.

De vil også fortælle om den trådløse WiSA teknologi, SA’s mere end 37 års erfaring med at udvikle højttalere og hvorfor alle kan høre forskel på god og dårlig lyd. Du vil naturligvis kunne lytte på alle Silverback modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Lad os lige nævne nogle enkelte af geniale features i Silverback:

• SA Room Service – intelligent app, der tilpasser højttalernes lyd til stuens akustik

• RAM TWEAKS – optimering af lyden til akustikken i din stue, som kan downloades fra nettet og installeres i dine Silverback højttalere

• SA Cockpit – ny og gratis app med rumkorrektion, Manuel EQ, fjernbetjening, opsætning af trådløse Silverback højttalere i op til 7.1 kanals hjemmebiograf

De trådløse Silverback har fået mange roser i fagpressen og har bl.a. modtaget EISA Award for bedste trådløse højttalere de seneste 2 år.

Eventen foregår i butikken torsdag d. 22. September fra kl. 18.00-20.00. Det er gratis at deltage, men grundet begrænset plads er tilmelding nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”SA Event” i emnelinjen og oplys dit navn og telefonnummer i mailen.

Vi serverer lidt snacks og der vil både være vin, øl og vand og vi lover det bliver en interessant aften.

22. september 2022 kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Event: Gaffashop og Scala Hifi vinylevent

16. september 2022

.

Fredag d. 16/9 fra kl. 15.00 til 18.00 vil Gaffa Shop og Scala Hifi gerne invitere dig ind i butikken i Åbyhøj til en event, hvor vi fokuserer på pladespillere og vinyl.

Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet, kommer med en stak vinyltilbud samt en række nye vinyl udgivelser (57 stk.!), som har release denne fredag – du kan se listen over alle 57 releases i dette link.

Gaffa Shop og Scala Hifi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i Scala Hifi’s butik i Åbyhøj. Derudover udstiller Gaffa Shop et stort udvalg af vinylplader i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. For øjeblikket er der ca. 300 titler udstillet.

Johnny ved (næsten) alt om musik, så ham kan du få en god snak om musik med.

Scala Hifi er vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med vinyl og pladespillere du kan trække på. I butikken er der udstillet pladespillere fra 3.000,- op til 30.000,- og denne dag bliver der demonstreret forskel på pladespillere i forskellige prisklasser, så du kan opleve hvor stor kvalitetsforskel der er på pladespillere.

På dagen giver Gaffa Shop 10% på alle vinyler der er udstillet i Scala Hifi og derudover er alle kunder der tilmelder sig Gaffa Shops mailingliste på dagen med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,-.

16. september 2022 fra kl. 15.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Event: Oplev det nye Linn Klimax system til 658.700 kr.

24. august 2022

.

Onsdag d. 24. august fra kl. 18.00 til 20.00, holder vi et event, hvor vi præsenterer et af markedets måske bedste musiksystemer; Linn Klimax.

Linn Klimax er det ultimative og mest avancerede system Linn nogensinde har udviklet. Systemet består af Linn Klimax System Hub og Linn Klimax 350 højttalerne.

Vi vil demonstrere en række musikeksempler, som viser alsidigheden og kvaliteten i systemet. Men hvad er det der gør, at du som lytter oplever musikerne så livagtige, at du fornemmer de står lige foran dig?

Det vil vi tage en snak om og så vil vi fortælle om de banebrydende teknologier Linn har udviklet til Linn Klimax systemet.

Det er et gratis event, men tilmelding er nødvendig på aarhus@scalahifi.dk. Skriv ”Linn Klimax event” i emnelinjen.

Vi serverer lidt snacks og der vil både være vin, øl og vand og vi lover det bliver en interessant aften.

Herunder kan du læse mere om Linn Klimax systemet:

Klimax 350 med Organik DAC:

Klimax 350 indeholder så mange banebrydende Linn teknologier, at det at beskrive det som en højttaler, simpelthen ikke fortæller hele historien. Højttalerne er fuldt aktive med Exakt digitalt delefilter, Linn’s helt nye egenudviklede Organik DAC og 6 effekttrin, der samlet leverer 3.000 watt.

Organik er Linn’s første DAC der er udviklet og produceret 100% in-house. Organik behandler alle elementer af den digitale til analoge konverteringsproces, med en kombination af FPGA processing og diskrete konverteringstrin.

Med indbygget Exakt teknologi leverer det digitale delefilter i hver højttaler seks uafhængige kanaler - én til hver af de 6 enheder - hver med sin egen volumenkontrol, Organik DAC og effektforstærker. Alt dette er indbygget i modulet, som er monteret på bagsiden af kabinettet. Det eneste du skal tilslutte for at have et komplet musiksystem, er en Linn System Hub, DS eller DSM afspiller med Exakt output.

Med indbygget Space Optimisation+, som er Linn’s rumkorrektion, kan lyden i systemet fuldstændig optimeres til akustikken i din stue, så du udelukkende hører musikken og ikke rummets påvirkning af klangen.

Klimax System Hub (Next Gen.):

Klimax System Hub er udviklet til at bevare enhver musikalsk detalje i kildematerialet, uanset om du afspiller musik fra dit netværk, streaming tjenester eller internetradio og du kan afspille helt op til 24-bit/196 kHz filer.

System Hub er designet helt fra bunden af Linn og det nye kabinet er præcisionsfræset ud af aluminium for at give maksimal akustisk isolation og samtidig udstråle både luksus og kvalitet.

Klimax System Hub giver dig mulighed for at tilslutte en række analoge og digitale kilder og bevare den optimale kvalitet hele vejen ud til Klimax 350 højttalerne.

24. august 2022 kl. 18.00 til 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Event: SA trådløse digitale højttalere

21. april 2022

Torsdag d. 21. april får vi besøg af Henrik Høxbro fra System Audio, som vil præsentere deres trådløse digitale højttalere i Legend Silverback serien samt de 2 nye Air 1 og Air 9.

Er du på udkig efter et par seriøse trådløse højttalere, så er den her event lige noget for dig.

Henrik vil fortælle om SA’s mere end 37 års erfaring med at udvikle højttalere og hvorfor alle kan høre forskel på god og dårlig lyd.

Han kommer også ind på nogle af de nye features i Silverback:

• SA Room Service – genial og enkel app, der tilpasser højttalernes lyd til stuens akustik

• RAM TWEAKS – optimeringer af lyden, som du downloader fra nettet og installerer i dine Silverback højttalere

• SA Cockpit – ny og gratis app med rumkorrektion, Manuel EQ, fjernbetjening, opsætning af trådløse Silverback højttalere i op til 7.1 kanalers hjemmebiograf

Eventen foregår i butikken torsdag d. 21. april fra kl. 18.30 til 20.00. Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig på aarhus@scalahifi.dk.

21. april 2022 kl. 18.30 - 20.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Foredrag: ALT OM VINYL af Søren Genefke

24. marts 2022

ALT OM VINYL - foredrag af Søren Genefke

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder?

Hvorfor er vinylplader så fascinerende?

Hvad er deres historie?

Foredraget ALT OM VINYL handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Foredraget ALT OM VINYL dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Foredraget varer ca. to timer + pause og spørgsmål.

Hvem er Søren Genefke?

Jeg hedder Søren Genefke og jeg har elsket duften af vinyl og pladecovers siden jeg var en lille dreng. Jeg er født i Aarhus, men tilbragte syv år af min barndom i Sverige – det var her jeg fik min første plade som 7-8 årig i 1983. Siden da har musik været min allerstørste interesse med en pladesamling som inden længe runder 4000 stk.

I 2018 udgav jeg bestselleren "Alt om VINYL" og har siden da været aktiv foredragsholder i hele landet. Jeg elsker at fortælle om vinylpladernes fascinerende historier, som kan føres helt tilbage til i 1877.

Der er et begrænset antal pladser og prisen for at deltage er 100,- kr. pr. person. Du kan købe billet hos vores samarbejdspartner Gaffa Shop i dette link.

24. marts 2022 fra kl. 18.30 til 20.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Ren besked om trådløse højttalere

10. marts 2022

Torsdag d. 10. marts kl. 18.30-20.30 holder vi en event, hvor vi har fokus på trådløse højttalere. Hos Scala Hifi har vi mange års erfaring med trådløse højttalere, som vi gerne deler med dig.

Vi vil demonstrere både små og store trådløse højttalere og fortælle om, hvad du skal være opmærksom på når du vælger trådløse højttalere. Vi demonstrerer også, hvor nemt det er at streame musik, radio eller podcast fra din smartphone eller tablet til trådløse højttalere.

Vi har inviteret Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra danske System Audio, som har vundet mange priser for deres trådløse højttalere, bl.a. har EISA tildelt System Audio prisen for ”Årets Trådløse Højttaler” de seneste 2 år.

Du vil blive præsenteret for trådløse højttalere i prisklassen 4.000,- kr til 62.000,- kr. og det spænder fra små kompakte modeller til større gulvhøjttalere.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på mail aarhus@scalahifi.dk. Skriv "Event 10/3" i emnefeltet.

Du kan læse mere om vores trådløse højttalere og streamingprodukter her.

10. marts 2022 kl. 18.30 til 20.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Q&A om SA Silverback trådløse højttalerne

10. marts 2022

Torsdag d. 10. marts fra 16.00 til 17.30 kan du besøge os og få svar på dine spørgsmål om SA Silverback trådløse højttalere.

Vi har besøg af Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio og de vil demonstrere den nye Cockpit app samt fortælle om RAM-tweaks og Roomservice rumoptimering.

Hvis du går med tanker om at investere i et par SA Silverback højttalere, eller allerede har et sæt, så er den her Q&A lige noget for dig.

Det er en "åben event", så du kan kigge ind mellem 16.00 og 17.30, som det passer dig bedst.

10. marts 2022 fra kl. 16.00 til 17.30

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Ren besked om fladskærme

26. februar 2022

Lørdag d. 26. februar fra kl. 10.00-14.00 holder vi Åbent Hus med temaet "Ren besked om fladskærme"

Hos Scala Hifi er vi specialister i fladskærme og deler gerne ud af vores viden. Vi har mange års erfaring og kan afsløre, at den bedste fladskærm ikke nødvendigvis er den, der har de bedste specifikationer.

Men hvordan finder du så den bedste fladskærm?

Det vil vi fortælle om til vores Åbent Hus og vi har inviteret Michael Brandi fra Loewe Nordic, som vil præsentere alle de nye modeller fra tyske Loewe.

Er du mere interesseret i at få den bedste fladskærm på markedet, fremfor det "bedste tilbud", så er du velkommen ind til en snak, hvor kompetent rådgivning og ordentlig service er omdrejningspunktet.

Beslutter du dig for at handle hos os, så er der mulighed for personlig levering og installering af din nye fladskærm.

26. februar 2022 kl. 10.00 til 14.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Ren besked om fladskærme

25. november 2021

Torsdag d. 25. november fra kl. 14.00-18.00 holder vi Åbent Hus med temaet "Ren besked om fladskærme"

Hos Scala Hifi er vi specialister i fladskærme og deler gerne ud af vores viden. Vi har mange års erfaring og kan afsløre, at den bedste fladskærm ikke nødvendigvis er den, der har de bedste specifikationer.

Men hvordan finder du så den bedste fladskærm?

Det vil vi fortælle om til vores Åbent Hus og vi har inviteret Michael Brandi fra Loewe Nordic, som vil præsentere alle de nye modeller fra tyske Loewe.

Er du mere interesseret i at få den bedste fladskærm på markedet, fremfor det "bedste tilbud", så er du velkommen ind til en snak, hvor kompetent rådgivning og ordentlig service er omdrejningspunktet.

Beslutter du dig for at handle hos os, så er der mulighed for personlig levering og installering af din nye fladskærm.

25. november 2021 fra kl. 14.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Åbent Hus: Pladespillere og vinyl

14. oktober 2021

Torsdag d. 14. oktober fra kl. 14.00 til 18.00 vil vi gerne invitere dig ind i butikken til en event, hvor vi fokuserer på pladespillere og vinyl.

Vinyl er et kvalitetsmedie som lyder fremragende, når det bliver spillet på en god pladespiller. Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med vinyl og pladespillere du kan trække på.

Den viden vil vi gerne dele ud af og vi har inviteret 2 af vores leverandører, som også har stor viden om vinyl og pladespillere.

Bent fra Medlyd:

Bent fra Medlyd er distributør af de engelske Rega pladespillere. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år og er respekteret som en af de allerbedste producenter på markedet. Bent har en stor viden om pladespillere, så han vil gerne fortælle om kvalitetsforskellen på forskellige pladespillere.

Johnny fra Gaffa Shop:

Vi får også besøg af Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet. Vi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i vores butik. Derudover har vi et stort udvalg af vinylplader fra Gaffa Shop stående i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. Johnny ved (næsten) alt om musik, så ham kan du få en god snak om musik med.

Kig ind og få svar på dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og oplev vores store udvalg af pladespillere i prisklassen fra ca. 2.000,- og op til ca. 31.000,- kr.

14. oktober 2021 fra kl. 14.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Åbent Hus: Indret med den gode lyd indbygget i møbler

30. september 2021

Hele idéen om et luksuriøst og funktionelt møbel, der skjuler, hvor det skal, men samtidig kan præsentere lyd smukt og stilrent, kom til verden, da Mike Fabricius selv savnede et møbel, der kunne opfylde flere krav på én gang.

Resultatet blev clic og unnu, som begge er en gennemtænkt kombination af hifi og eksklusivt dansk møbeldesign, som gør det muligt at gøre kabler, højtalere, subwoofere, spillekonsoller, projektorer og alt andet, der forstyrrer øjet, til en del af et stilfuldt set up – uden at gå på kompromis med design og den gode lyd.

Kom ind og oplev clic og unnu og hør hvor god lyd du kan få indbygget i møblerne torsdag d. 30. september kl. 14.00 til 18.00. Vi får besøg af Mia fra clic og unnu, som vil præsentere de stilrene møbler og fortælle om de gennemtænkte detaljer, der gør det muligt at skjule den gode lyd.

30. september 2021 fra kl. 14.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Åbent Hus: Pladespillere og vinyl

23. september 2021

Torsdag d. 23. september fra kl. 14.00 til 18.00 vil vi gerne invitere dig ind i butikken til en event der kun skal handle om vinyl og pladespillere.

Vinyl er et kvalitetsmedie som lyder fremragende, når det bliver spillet på en god pladespiller. Hos Scala Hifi er vi selv vinylentusiaster og har mere end 30 års erfaring med vinyl og pladespillere du kan trække på.

Den viden vil vi gerne dele ud af og vi har inviteret 2 af vores leverandører, som også har stor viden om vinyl og pladespillere.

Bent fra Medlyd:

Bent fra Medlyd er distributør af de engelske Rega pladespillere. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år og er respekteret som en af de allerbedste producenter på markedet. Bent har en stor viden om pladespillere, så han vil gerne fortælle om kvalitetsforskellen på forskellige pladespillere.

Johnny fra Gaffa Shop:

Vi får også besøg af Johnny fra Gaffa Shop, som er en af Danmarks største forhandlere af musik på nettet. Vi har etableret et samarbejde, hvor du kan bestille musik på gaffashop.dk og afhente din bestilling i vores butik. Derudover har vi et stort udvalg af vinylplader fra Gaffa Shop stående i butikken, som du altid er velkommen ind og bladre i. Johnny ved (næsten) alt om musik, så ham kan du få en god snak om musik med.

Kig ind og få svar på dine spørgsmål om pladespillere og vinyl og oplev vores store udvalg af pladespillere i prisklassen fra ca. 2.000,- og op til ca. 31.000,- kr.

23. september 2021 fra kl. 14.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Kom til Åbent Hus d. 16/9 og oplev trådløse højttalere

16. september 2021

Torsdag d. 16. september kl. 14.00-18.00 får vi besøg af Ole Witthøft og Henrik Høxbro fra System Audio, hvor de vil fortælle om de 5 trådløse højttalere i SA Legend Silverback familien.

Det her er en event, som både er til dig der allerede har SA Legend Silverback og for dig der er på udkig efter din næste højttaler.

De vil fortælle om den trådløse WiSA teknologi, SA’s mere end 37 års erfaring med at udvikle højttalere og hvorfor alle kan høre forskel på god og dårlig lyd. Du vil naturligvis kunne lytte på alle modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

De kommer også ind på nogle af de nye features i Silverback:

• SA Room Service – genial og enkel app, der tilpasser højttalernes lyd til stuens akustik

• RAM TWEAKS – optimeringer af lyden, som du downloader fra nettet og installerer i dine Silverback højttalere

• SA Cockpit – ny og gratis app med rumkorrektion, Manuel EQ, fjernbetjening, opsætning af trådløse Silverback højttalere i op til 7.1 kanalers hjemmebiograf

De trådløse Silverbacks har fået mange roser i fagpressen. Her nævner vi lige nogle af dem:

• Legend 5.2 Silverback blev kåret som verdens bedste trådløse højttaler i 2020/2021

• Legend 40.2 Silverback har vundet den prestigefyldte Diapason D’Or i Frankrig

• Legend 60.2 Silverback er den eneste trådløse højttaler i referenceklassen i Tyskland

• Legend 40.2 Silverback er Årets Produkt i Skandinavien

• Legend 40.2 Silverback er blevet kåret som Årets Højttaler i Tyskland og er netop kåret til verdens bedste trådløse gulvhøjttaler af EISA

Det er et Åbent Hus event, hvor du kan kigge ind som det passer dig bedst torsdag d. 16. september mellem kl. 14.00 og 18.00

16. september 2021 Fra kl. 14.00 til 18.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Record Store Day hos Scala Hifi

17. juli 2021

Record Store Day er en årlig begivenhed der har eksisteret siden 2007, og som fejrer de uafhængige pladebutikker. På Record Store Day sendes der en masse unikke udgivelser på gaden, både albums og singler, som kun kommer i de uafhængige pladebutikker, og som udgangspunkt skal købes fysisk ude i butikkerne.

I samarbejde med GAFFA Shop afholder Scala Hifi i år 2 Record Store Days, den første d. 12. juni og den anden d. 17. juli.

Der er mere end 150 titler i år og alle titler er bestilt. Hvor mange og hvor meget der så dukker op er, som altid, først klar på selve dagen. MEN de første leveringer vi har set ser lovende ud, og vi forventer at få det meste. HUSK, som altid, er der begrænset antal, og derfor er der max 1 stk. per kunde.

På Record Store Day d. 17. juli har vi opstillet en række pladespillere fra ca. 2.000,- kr op til over 30.000,- kr., som du kan lytte på når du er i butikken. Vi har mere end 25 års erfaring med pladespillere, som vi gerne deler med dig.

Som altid, så serverer vi naturligvis kaffe eller øl til alle der besøger os.

Vores samarbejde med GAFFA Shop betyder at vi altid har et stort udvalg af vinylplader udstillet i butikken, som du kan komme og bladre i, og når du bestiller på deres website gaffashop.dk kan du vælge at afhente i vores butik.

17. juli 2021 kl. 10.00 - 14.00

Scala Hifi, Søren Frichs Vej 52, 8230 Åbyhøj

Kom ind og hør nogle af markedets bedste trådløs højttalere

24. juni 2021

Torsdag d. 24. juni kl. 14.00-18.00 får vi besøg af Ole Witthøft fra danske System Audio, og han vil fortælle om de 5 trådløse højttalere i Legend Silverback serien.

Det her er en event, som både er til dig der allerede har et sæt Legend Silverback højttalere og for dig der er på udkig efter din næste højttaler.

Legend Silverback højttalerne er efter vores bedste overbevisning blandt de absolut bedste og mest musikalske højttalere på markedet i deres respektive prisklasser. Der er 5 modeller i serien og du kan opleve dem alle i butikken.

Ole Witthøft vil fortælle om den trådløse WiSA teknologi, SA’s mere end 35 års erfaring med at udvikle højttalere og hvorfor alle kan høre forskel på god og dårlig lyd. Du vil naturligvis kunne lytte på alle modellerne og få svar på de spørgsmål du har om trådløse højttalere.

Han vil også komme ind på nogle af de helt nye features i Legend Silverback højttalerne:

• SA Room Service – genial og enkel app, der tilpasser højttalernes lyd til stuens akustik

• RAM TWEAKS – optimeringer af lyden, som du downloader fra nettet og installerer i dine Silverback højttalere

• SA Cockpit – ny og gratis app med rumkorrektion, Manuel EQ, fjernbetjening, opsætning af trådløse Silverback højttalere i op til 7.1 kanalers hjemmebiograf

De trådløse SA Legend Silverback højttalere har fået mange roser i fagpressen og her nævner vi lige nogle af dem:

• Legend 5 Silverback blev kåret som verdens bedste trådløse højttaler i 2020/2021

• Legend 40 Silverback har vundet den prestigefyldte Diapason D’Or i Frankrig

• Legend 60 Silverback er den eneste trådløse højttaler i referenceklassen i Tyskland

• Legend 40 Silverback er Årets Produkt i Skandinavien

• Legend 40 Silverback er blevet kåret som Årets Højttaler i Tyskland

Det er et Åbent Hus event, hvor du kan kigge ind som det passer dig bedst torsdag d. 24. juni mellem kl. 14.00 og 18.00.

24. juni 2021 mellem kl. 14.00 og 17.00

I vores nye lokaler på Sørens Frichs Vej 52, Åbyhøj

Record Store Day hos Scala Hifi

12. juni 2021

Record Store Day er en årlig begivenhed der har eksisteret siden 2007, og som fejrer de uafhængige pladebutikker. På Record Store Day sendes der en masse unikke udgivelser på gaden, både albums og singler, som kun kommer i de uafhængige pladebutikker, og som udgangspunkt skal købes fysisk ude i butikkerne.

I samarbejde med GAFFA Shop afholder Scala Hifi i år 2 Record Store Days, den første d. 12. juni og den anden d. 17. juli.

Der er mere end 150 titler i år og alle titler er bestilt. Hvor mange og hvor meget der så dukker op er, som altid, først klar på selve dagen. MEN de første leveringer vi har set ser lovende ud, og vi forventer at få det meste. HUSK, som altid, er der begrænset antal, og derfor er der max 1 stk. per kunde.

På Record Store Day d. 12. juni har vi opstillet en række pladespillere fra ca. 2.000,- kr op til over 30.000,- kr., som du kan lytte på når du er i butikken. Vi har mere end 25 års erfaring med pladespillere, som vi gerne deler med dig.

Som altid, så serverer vi naturligvis kaffe eller øl til alle der besøger os.

Vores samarbejde med GAFFA Shop betyder at vi altid har et stort udvalg af vinylplader udstillet i butikken, som du kan komme og bladre i, og når du bestiller på deres website gaffashop.dk kan du vælge at afhente i vores butik.

12. juni 2021 kl. 10.00 - 15.00

Scala Hifi - Søren Frichs Vej 52 - 8230 Åbyhøj

Åbent Hus – Q&A om trådløse højttalere

9. december 2020

Trådløse højttalere er blevet populære, men hvordan fungerer en trådløs højttaler og er kvaliteten i orden?

Vi får mange spørgsmål om trådløse højttalere og derfor holder vi onsdag d. 9. december et Åbent Hus event med Q&A om emnet. Her kan du komme ind og få svar på dine egne spørgsmål og få bedre overblik over, hvad der er op og ned i alle de informationer der bliver meldt ud omkring trådløse højttalere.

Vi får besøg af Henrik Høxbro fra System Audio, som har et stort udvalg af trådløse højttalere i deres modelprogram. Bl.a. SA Legend 5 Silverback, der blev kåret som Årets Trådløse Højttaler 2020-2021 af EISA. Henrik har en stor viden om trådløse højttalere, som han gerne deler ud af og så vil han demonstrere nogle af System Audio’s trådløse højttalermodeller.

Der er Åbent Hus onsdag d. 9. december i hele åbningstiden fra kl. 12.00 til 17.30.

9. december 2020 fra kl. 12.00 til 17.30

I butikken på Søren Frichs Vej 52, Åbyhøj

Åbent Hus i den nye butik på torsdag

19. november 2020

Nu er vi klar til at invitere dig ind i vores nyindrettede butik, som står superflot med flere af vores musiksystemer og fladskærme udstillet i flotte stuemiljøer rundt i butikken og vores lytterum.

Vi har fået betydeligt mere plads og det betyder bl.a., at vores muligheder for at præsentere både lyd og billede er blevet meget bedre. Du får nu en bedre oplevelse af, hvordan et system eller en fladskærm vil opleves i din egen stue.

Vi holder Åbent Hus nu på torsdag d. 19. november kl. 14.00-19.00 og vi har inviteret 2 af vores leverandører med til dette event.

Vi får besøg af Henrik Høxbro fra danske System Audio, som vil fortælle om deres trådløse Legend Silverback højttalere.

Legend Silverback højttalerne benytter den mest avancerede trådløse digitale teknologi på markedet og det er bl.a. med til at sikre optimal lydkvalitet. Det er de absolut bedste trådløse højttalere på markedet og de får de varmeste anbefalinger fra vores side.

Der er 5 forskellige modeller i Legend Silverback serien og du får mulighed for at lytte på dem alle sammen på torsdag.

Vi får også besøg af Gaffashop, som er en af de store vinylshops i Danmark. Gaffashop er egentlig en webshop, men det sidste halve år har der været mulighed for at afhente bestillinger hos Gaffashop fysisk i vores butik.

Det samarbejde udvider vi nu til også at lagerføre vinylplader i butikken. Vi kommer i starten til at have mere end 100 titler stående du kan købe i butikken og hvis det bliver en succes udvider vi med mange flere titler.

I de nye lokaler på Søren Frichs Vej 52 i Åbyhøj har vi gratis p-pladser lige udenfor butikken, så du kan køre helt til døren.

Når du besøger os skal du huske dit mundbind. Vi må være 15 personer ad gangen i butikken, så hvis vi når den grænse håber vi på din forståelse for, at du må vente udenfor til der bliver plads. Vi har masser af håndsprit og gør vores bedste for at vi kan passe på hinanden.

19. november 2020 fra kl. 14.00 - 19.00

I butikken på Søren Frichs Vej 52, Åbyhøj