Linn har netop introduceret en kampagne på alle opgraderinger til Linn LP12 pladespilleren, så nu får du mulighed for at løfte lydkvaliteten fra din Linn LP12 pladespiller til et endnu højere niveau.

Når du køber én opgradering til din LP12 får du 30% rabat på den anden opgradering du køber på samme tid. Det giver dig mulighed for at opgradere din LP12 til endnu bedre kvalitet for en reduceret pris.

Linn LP12 er en modulopbygget pladespiller, som netop har haft 50 års jubilæum. Linn udvikler konstant på LP12 og har gennem årene introduceret en række interessante opgraderinger til LP12.

Linn LP12 opgraderingerne kan f.eks være et nyt Karousel centerleje, en ekstern strømforsyning, et nyt sub-chassis, en ny tonearm, en ny pick-up eller en ny riaa og der er flere muligheder i de enkelte kategorier.

Kig ind eller ring på 40191419 og få en snak med Ole, som er vores LP12 specialist gennem mere end 30 år. Han kan vejlede dig optimalt i forhold til hvilke opgraderinger der giver bedst mening på lige præcis din version af LP12.

Sommerkampagnen løber frem til 31. august 2024.