Linn Selekt DSM

Linn Selekt DSM er en helt ny streamer/forforstærker, som via moduler kan opgraderes i fremtiden.

Der er 4 modeller, som leveres med forskellige moduler fra starten:

  • Selekt DSM er en streamer med indbygget forforstærker. Tilslut en effektforstærker og et par højttalere, så har du et komplet system.
  • Selekt DSM m. Katalyst er en streamer med indbygget forforstærker. Tilslut en effektforstærker og et par højttalere, så har du et komplet system.
  • Selekt DSM m. forstærker er en streamer/forforstærker med indbygget effektforstærker – du skal blot tilslutte et par højttalere, så har du et komplet system
  • Selekt DSM m. forstærker og Katalyst er en streamer/forforstærker med indbygget effektforstærker – du skal blot tilslutte et par højttalere, så har du et komplet system.

Klik på de 4 produktlinks i teksten herover for at læse mere om de enkelte modeller.

Space Optimisation

Med Space Optimisation teknologien får du den optimale lyd fra hele dit system. Space Optimisation kan konfigureres til akustikken i dit rum, uanset hvilke højttalere du har og hvor de er placeret.

Betjen med alt

Du kan betjene Selekt DSM med tablet, smartphone og computer, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening. Du kan også benytte drejefunktionen og funktionsknapperne på toppen.

Stream alt

Uanset hvordan du nyder din musik, så er du dækket ind: Lyt på Spotify, TuneIn eller lossless musiktjenester som Tidal eller Qobuz. Eller afspil Airplay fra din tablet eller måske musik fra dit eget netværk.