I 25 år har vi primært haft fokus på de mærker, som vi har i butikken i dag. I alle årene har vi naturligvis holdt øje med hvad der kommer af nye mærker på markedet, men indtil nu har der ikke været noget, der har være interessant nok til at vi ville tage det ind i vores sortiment.

Flere gange gennem årene har vi dog stødt på et mindre engelsk firma der hedder Neat Acoustics. De laver højttalere. Rigtig gode højttalere. På udstillinger rundt om i Europa har vi flere gange lyttet på deres højttalere og tænkt; hmmm, måske en dag vi skulle tage kontakt til firmaet og få en snak med dem.

Det gjorde vi så for et halvt års tid siden og fik tilsendt nogle modeller vi kunne lytte på i butikken. Og hold nu godt fast, for det her siger vi ikke særlig ofte;

det er simpelthen for vildt, som de kan spille musik!

Neat højttalerne timer godt, leverer en fantastisk indsigt i musikken og gengiver på overbevisende måde den energi og stemning der er i musikken – uanset musikgenre. Er du på jagt efter en unik musikalsk oplevelse, så bør du give Neat højttalerne et lyt, for de giver dig en ekstrem høj kvalitet i deres respektive prisklasser.

Men hvem er Neat Acoustics? Firmaet blev grundlagt i 1989 af Bob Surgeoner, der som aktiv musiker har spillet både blues, rock, jazz, folk, country og bluegrass.

Neat har en forfriskende og anderledes tilgang til udvikling af deres højttalere. De lytter på deres højttalere i hundredvis af timer med mange forskellige musikgenrer. Der lyttes først og fremmest i deres eget lytterum, men højttalerne skal også bevise deres kvaliteter i mange andre lytterum, før de bliver godkendt til produktion.

Alle ansatte der arbejder med udvikling og design af højttalerne hos Neat er musikere, så de har jo den bedst tænkelige reference. Højttalerne håndbygges af dedikerede medarbejdere på fabrikken, der ligger i Teesdale i det nordlige England.

Med de mange hundrede timer der går i udvikling og produktion af Neat højttalerne, så er det nærliggende at tro, at det udelukkende er eksklusive og kostbare højttalere. Men det er ikke tilfældet, for du kan faktisk få Neat højttalere fra kun 6.800,- kr. for et sæt.

Tjek vores udvalg og priser på Neat højttalerne i dette link.

Læg mærke til, at flere af modellerne ikke er særlig store. Men tag ikke fejl af det, for nu kan du få imponerende lyd i stuen med et sæt diskrete højttalere.

Vi har også taget Naim ind i vores sortiment, så nu kan du høre både Linn, Rega og Naim i butikken. Alle 3 passer fortrinligt sammen med Neat, så nu er der endnu flere systemkombinationer vi kan sammensætte til dig.

Det er ikke kun os der er begejstrede for Neat højttalerne. Neat Iota Alpha modtog What Hifi Award i 2017 som Årets bedste gulvhøjttaler i prisklassen 1.200-2.000 £. Det er den model der er vist på billedet herover – en gulvhøjttaler som kun er 45 cm i højden, men det skal du ikke fortælle til den, for den spiller som en højttaler der er betydeligt større.

Du kan læse en række fremragende anmeldelser på Neat Acoustics egen hjemmeside i dette link.