Naim er en af de store velrenommerede engelske producenter af musiksystemer og et af de firmaer vi altid har haft et godt øje til.

Naim’s produkter har nemlig fokus på timing, engagement og musikalitet og netop de kvaliteter mener vi er afgørende for at få en fantastisk musikoplevelse. Alle produkter udvikles og produceres på Naim fabrikken i Salisbury i England.

Naim’s klassiske line-up, som består af streamere, cd-afspillere, DAC’s, forstærkere og strømforsyninger, er anerkendt for at være noget af det absolut bedste på markedet.

Med disse produkter kan du sammensætte et system der giver dig nogle fantastiske musikoplevelser. Over årene er der forskellige muligheder for at opgradere dit system. Med en opgradering opnår du endnu bedre lydkvalitet uden at skulle udskifte hele dit system.

Naims helt nye Uniti serie er fantastisk spændende all-in-one produkter, hvor du får både streaming og forstærker i samme enhed – en af dem har også cd-afspiller – og kun skal tilslutte et par velspillende højttalere.

Der er 3 modeller at vælge mellem og til de respektive priser leverer de hver især en exceptionel høj kvalitet.

Men også de nye Naim Mu-so og Mu-so Qb all-in-one systemer med indbyggede højttalere er rigtig spændende produkter til dig der gerne vil have alt samlet i én enhed, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Naim har en historie der går helt tilbage til 1973, hvor de introducerede deres første produkt; NAP 200 effektforstærkeren. Året efter introducerede de NAC 12 forforstærkeren og i 1983 kom den første integrerede forstærker, NAIT, på markedet.

Det var først i 1993 at Naim introducerede deres første cd-afspiller, CDS, men til gengæld var de blandt de første, der introducerede en streamer på markedet i 2009, nemlig den første Naim Uniti model, som var et all-in-one system, der indeholdt streamer, cd og forstærker.

Med Naim i vores produktudvalg har vi mulighed for at sammensætte endnu flere attraktive systemer til dig. Nu kan du hos os opleve både Naim, Linn, Rega, Neat og System Audio.

Det er altså klasseprodukter, der alle har kvaliteter som timing, engagement og musikalitet. Lige præcis de kvaliteter er helt afgørende, for at du kan få en musikalsk oplevelse der får nakkehårene til at rejse sig og bringe det store smil frem.

Du finder Naim produkterne under Streaming/Bluetooth, cd-afspillere og forstærkere.