Velkommen

Hos Scala Hifi har vi en klar holdning til lyd og billede. Vores produkter er nøje udvalgte, og hvis du bruger øjne og ører, vil du opdage, at kvaliteten af lyd og billede i høj grad er målbar – også uden teknisk viden.

Hvis du investerer en smule tid, viser vi dig med glæde den store fornøjelse, som lyd og billede i den bedste kvalitet giver. Vi kalder det ”Udsøgt lyd og billede”.

Vi er specialister i individuelt tilpassede løsninger, hvor vi leverer, tilslutter og optimerer dine produkter, så du får mest muligt ud af din investering.

Når du besøger os vil du blive budt velkommen med en kop kaffe, et glas vin eller en kold drik og en plads i en af vores sofa’er. I en afslappet atmosfære vil vi tage en snak om de ønsker du har til dit nye musiksystem eller din nye fladskærm.

 

Koncept

Hos os kan du opleve ”Udsøgt lyd og billede”. Vi udvælger omhyggeligt de bedste produkter i de respektive prisklasser og er på den måde dit filter, for hos os finder du kun produkter af højeste kvalitet. Det er også derfor du ikke finder et kæmpe udvalg af produkter i samme prisklasse, for der er altid ét eller to der viser sig at være bedre end de andre. Og det er dem du kan opleve hos os.

Vores kundeservice skal du opleve som værende i en klasse for sig! Vi fokuserer på at lytte efter dine behov, vejlede dig optimalt og foreslå de helt rigtige løsninger. Og vi ønsker ganske enkelt at overgå dine forventninger, når vi installerer hos dig. Hvis ikke vores service lever op til dine forventninger, så vil vi gerne høre fra dig.

Vores erfaring og sans for detaljer, både i valg af produkter, kundeservice og installation, er nok det, der er den største forskel på os og de andre.

 

Ansatte

Vores erfaring og sans for detaljer, både i valg af produkter, kundeservice og installation, er nok det, der er den største forskel på os og de andre.

Vi holder os løbende opdateret omkring nye produkter og nye trends, ved deltagelse i messer rundt omkring i Europa.

Og så har vi alle en enorm interesse i musik, så vi er ofte til koncerter og festivaller, for at høre den ægte vare.

Mike er specialist i lyd, møbler, multirum og custom. Han er kreativ og vores ekspert når der skal findes på smarte løsninger i forbindelse med custom installationer. Mike har mere end 26 års erfaring i branchen.

Ole er specialist i lyd, møbler, multirum og custom. Ole er vores ekspert i streamingprodukter og har mere end 8 års erfaring med streaming af musik. Derudover er han vores ekspert i pladespillere, så skal du have ny pladespiller, eller blot serviceret den gamle, så er Ole din mand. Ole har 35 års erfaring i branchen.

Niels er specialist i fladskærme, streamingtjenester (film) og teknisk support på antenneinstallationer. Han har 35 års erfaring i branchen og har et solidt og opdateret kendskab til de bedste produkter på markedet.

Anders opdaterer vores hjemmeside og sociale medier. Han er med til at arrangere vores events og så er han også medejer af et pladeselskab og ved en del om hvad der sker i musikbranchen.

 

Historie

Vi mødtes første gang i 1989. Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde en fælles interesse for lyd og billede og for at finde de produkter, der kunne levere den højeste kvalitet per investeret krone.

Sammen udviklede vi idéen om en butik, hvor kundeservice skulle have absolut højeste prioritet og hvor alle produkter skulle leve op til sloganet “Udsøgt lyd og billede”.

Vores kunder skulle have en unik oplevelse, lige fra første besøg i butikken til produkterne blev installeret og optimeret i hjemmet.

Scala Hifi åbnede dørene første gang d. 1. marts 1993 og vi har mange trofaste kunder, som har fulgt os gennem alle årene.

Velkommen

Mike & Ole

 

Kontakt

Scala Hifi

Søren Frichs Vej 52
8230 Åbyhøj

Tlf: 86 12 14 94

Email: aarhus@scalahifi.dk

Åbningstider i butikken:

Mandag:                                 Lukket
Tirsdag – fredag:                   12.00 – 17.30
Lørdag:                                   10.00 – 14.00
Søndag:                                  Lukket

Du er altid velkommen til at aftale et møde uden for vores normale åbningstid.

Du kan også gå til vores Facebook-side og kontakte os der.

Erhverv

Lyd og billede i en god kvalitet skaber ikke kun stemning og atmosfære, men vil ofte være det der kan fuldende en virksomheds samlede fremtoning og dermed have en positiv effekt på såvel personale som kunder.

Dette oplever vi selv dagligt i vores egen butik, men har også gennem årene fået den samme tilbagemelding fra vores erhvervskunder, som omfatter alt fra restauranter og caféer til butikker, kontorer, klinikker, konferencecentre osv.

Disse erfaringer har vi taget med os – og med udgangspunkt i, at der ikke findes 2 ens kunder, tilbyder Scala Hifi individuelt tilpassede løsninger, der kan indfri vores erhvervskunders specielle ønsker.