Velkommen

Tilbage i foråret 1993 sprang vi ud som selvstændige og etablerede Scala Hifi. Visionen var at etablere en butik, hvor god service og høj kvalitet skulle prioriteres højere end profit og hurtig omsætning.

En butik, hvor du kommer ind og får en oplevelse og bliver overrasket over, hvor stor forskel der kan være på lydkvalitet og hvordan musik kan påvirke dig positivt og gøre dig glad eller afslappet.

En butik, hvor du oplever en unik service, simpelthen fordi vi tager os god tid. God tid til at vejlede dig, god tid til at demonstrere produkterne og god tid til at installere dem hjemme hos dig.

Det er nu mere end 30 år siden og vi ser tilbage på en fantastisk rejse, hvor vi har været så priviligerede at arbejde med vores store passion; Musik.

Velkommen

Mike & Ole

Koncept

Hos os oplever du udelukkende de produkter vi kalder ”Udsøgt lyd og billede”. Vi udvælger omhyggeligt de bedste produkter i de respektive prisklasser og er på den måde dit filter, så hos os finder du kun produkter fra øverste hylde. Det er også derfor du ikke finder et kæmpe udvalg af produkter i samme prisklasse, for der er altid ét eller to der viser sig at være bedre end de andre. Og det er dem du kan opleve hos os.

Vores kundeservice skal du opleve som værende i en klasse for sig! Vi fokuserer på at lytte efter dine behov, vejlede dig optimalt og foreslå de helt rigtige løsninger. Og vi ønsker ganske enkelt at overgå dine forventninger, når vi installerer hos dig. Hvis ikke vores service lever op til dine forventninger, så vil vi gerne høre fra dig.

Vores erfaring og sans for detaljer, både i valg af produkter, kundeservice og installation, er nok det, der er den største forskel på os og de andre.

Ansatte

Vores erfaring og sans for detaljer, både i valg af produkter, kundeservice og installation, er nok det, der er den største forskel på os og de andre.

Vi holder os løbende opdateret omkring nye produkter og nye trends, ved deltagelse i messer rundt omkring i Europa.

Og så har vi alle en enorm interesse i musik, så vi er ofte til koncerter og festivaler for at høre den ægte vare.

Mike er specialist i lyd, møbler, multirum og custom. Han er kreativ og vores ekspert når der skal findes på smarte løsninger i forbindelse med custom installationer. Mike har mere end 30 års erfaring i branchen.

Ole er specialist i lyd, møbler, multirum og custom. Ole er vores ekspert i streamingprodukter og har mere end 15 års erfaring med streaming af musik. Derudover er han vores ekspert i pladespillere, så skal du have ny pladespiller, eller blot serviceret den gamle, så er Ole din mand. Ole har mere end 40 års erfaring i branchen.

Niels er specialist i fladskærme, streamingtjenester (film) og teknisk support på antenneinstallationer. Han har mere end 40 års erfaring i branchen og har et solidt og opdateret kendskab til de bedste produkter på markedet.

Kontakt

Scala Hifi

Søren Frichs Vej 52
8230 Åbyhøj

Tlf: 86 12 14 94

Email: aarhus@scalahifi.dk

Åbningstider i butikken:

Mandag:                                 Lukket
Tirsdag – fredag:                   12.00 – 17.30
Lørdag:                                   10.00 – 14.00
Søndag:                                  Lukket

Du er altid velkommen til at aftale et møde uden for vores normale åbningstid.

Du kan også besøge vores Facebook-side og kontakte os der.

Erhverv

Lyd og billede i en god kvalitet skaber ikke kun stemning og atmosfære, men vil ofte være det der kan fuldende en virksomheds samlede fremtoning og dermed have en positiv effekt på såvel personale som kunder.

Dette oplever vi selv dagligt i vores egen butik, men har også gennem årene fået den samme tilbagemelding fra vores erhvervskunder, som omfatter alt fra restauranter og caféer til butikker, kontorer, klinikker, konferencecentre osv.

Disse erfaringer har vi taget med os – og med udgangspunkt i, at der ikke findes 2 ens kunder, tilbyder Scala Hifi individuelt tilpassede løsninger, der kan indfri vores erhvervskunders specielle ønsker.