Her er et møbel. Det er smart, fordi du kan placere en pladespiller ovenpå og et par trådløse højttalere inde i møblet bag stoflågen.

Møblet hedder Unnu model 130S (version 1) og netop nu kan du købe det for 2.495,- kr. inkl. stoflåge og vægophæng. Normalprisen er 4.995,- kr.

Hvis du vil have en pladespiller ovenpå møblet kan vi anbefale en Rega RP1, som du kan købe for 2.495,- kr. Hertil skal du bruge en Rega A2D riaa til 995,- kr., så pladespilleren kan tilsluttes direkte til et par aktive højttalere.

Dertil kan du købe et par trådløse højttalere fra danske System Audio. Hvis du vælger Saxo 1 active kan de placeres inde i møblet bag stoflågen, så du har en elegant løsning uden synlige højttalere. Prisen for et sæt Saxo 1 active er 3.990,- kr.

Køber du hele pakken, så er prisen samlet 9.980,- kr. Men så gør vi det, at vi giver dig vores eksklusive servicepakke for 0,- kr. Den inkluderer at vi leverer systemet, ophænger møblet på væggen, tilslutter pladespiller og højttalere og justerer systemet, så det spiller optimalt.

Samlet pris for hele pakken inklusiv levering og installering 9.980,-