Ruark Audio R1 Mk3

Smukt og enkelt. R1 er den tredje generation af Ruark Audios ikoniske DAB+/FM radio. Ideel i køkkenet, perfekt på kontoret og simpelthen dejligt at vågne op til i soveværelset. Hvis du elsker at lytte til radio, så er R1 den helt rigtige.

Med en indbygget Bluetooth-modtager kan du trådløst streame din musik, internetradio og andre tjenester som f.eks. Spotify fra din smartphone eller computer direkte til R1.

Program-, tids- og alarmoplysninger vises tydeligt i displayet med den nyeste OLED-teknologi. Displayet er læsbart i enhver synsvinkel, og lysstyrken kan tilpasses til dine ønsker, både når det er aktivt og når det er i standby.

Pris 2.195,-

Læs meget mere om Ruark Audio R1 Mk3 her.

.

Ruark Audio R2 Mk3

Ruark Audio R2 er et smukt og kompakt all-in-one trådløst musiksystem der imponerer med sin klangfulde lyd. Den indeholder Bluetooth, Spotify Connect og Wi-Fi teknologi, som giver dig mulighed for at streame din musik trådløst til R2.

Med DAB+, FM og Internet radio, Bluetooth/aptX, USB tilslutning, trådløs musik streaming og multirums mulighed er R2 Mk3 teknologisk helt i front. Ruark Audio’s erfaring med at udvikle hifi-lydkvalitet gør, at de har skabt et moderne musiksystem, som vil give dig en dejlig lytteoplevelse.

Pris 3.995,-

Læs meget mere om Ruark Audio R2 Mk3 her.

.

Ruark Audio R4 Mk3

R4 er et moderne all-in-one trådløst musiksystem med cd-afspiller, DAB+/FM radio, Bluetooth/aptX og USB samt digitale og analoge tilsluninger.

R4 indeholder en multi-format-afspiller, der får det bedste ud af din CD-samling. Udover standard-cd’er spiller R4 også CD-R med WAV-, MP3-, AAC- eller WMA-musikfiler og viser track- og kunstnerinformation når disse data er tilgængelige på disken.

Med indbygget Bluetooth/aptX kan du streame til R4 i cd-kvalitet fra din telefon eller tablet.

Pris 6.995,-

Læs meget mere om Ruark Audio R4 Mk3 her.

.

Ruark R7 Mk3

Tjek lige den her spændende nye version af R7. Et stilfuldt og elegant all-in-one trådløst musiksystem med imponerende lydkvalitet.

R7 har indbygget cd-afspiller, Bluetooth/aptX, DAB+/FM og Internet radio, Spotify Connect samt både digitale og analoge tilslutninger. R7 kan opsættes i et trådløst multirums system med R2 modellen og spille musik synkront i flere rum.

Det elegante håndlavede kabinet giver optimale betingelser for både elektronik og de indbyggede højttalere. Stereohøjttalerne i fronten er suppleret af en aktiv subwoofer, som er placeret i bunden af kabinettet.

Pris 21.995,-

Læs meget mere om Ruark Audio R7 Mk3 her.